Olá!
Blijf op de hoogte en volg Manou
26 Mei 2013 | Portugal, Silves
Heb niet zo heel erg veel te vertellen eigenlijk,
Natuurlijk weer hetzelfde verhaal als elke week.....
Vrijdag springles gehad!!!!! YIIHAAA!!! Die springlessen zijn echt super, daar kijk ik de hele week naar uit..
volgende week gaat het niet door omdat James wedstrijden heeft :(
Maar vrijdag ging het echt super goed!!
Ik heb weer een mega sprong gedaan, fotos heb ik erbij gedaan..
Elke week sping ik nu eigenlijk zeker 1.30 ... en Zenith gaat eroverheen alsof het een 80cm sprong is, hij blijft ook nog ruimte over houden en gooit er nooit een paal af!
Ik moet zeggen dat ik dan toch wel een klein beetje trots ben elke keer na de springlessen, Zenith doet het zo goed, en dankzij zenith kom ik ook elke week verder vooruit...
Haha de sprong staat nog steeds in de Jumping Arena, ze hebben hem met de lesjes wel moeten verplaatsen maar ze hebben hem niet weggehaald ;-)
Vandaag lekker vrije dag gehad, vanmiddag bij Martina met wat vriendinnen BBQ ! heerlijk! lekker warm!
Net klaar met het voeren van de paardjes..
Kan er niks anders van maken dan dat ik het nog steeds onwijs naar mijn zin heb.. Elke keer weer denk ik, wat ben ik een enorme bofkont dat ik dit mee mag maken.. Ik ben heel erg relaxt, mijn werk is mijn hobby.. Ik ben 24/7 bij mijn geweldige paardje, (hij staat eigenlijk gewoon in mijn tuin)
Meer heb ik voor nu even niet te vertellen!
Daaggggg xx
26 Mei 2013 - 20:55
Mama:
Hoi toet,
Je wil niet weten hoe trots we zijn op jou. En die Zenith met zo'n hoge sprong geweldig.
Jullie zijn een mooi koppel samen,maar dat wisten we al.
Fijn om weer even met je gesproken te hebben. In juni kan ik je weer even knuffellen.
Daar kijk ik toch wel heel erg naar uit. Geniet van je leven daar,het is op je pad gekomen alsof het zo moet zijn.
Blijkbaar is dit jou leven,fijn dat je er dus ook met vollle teugen van geniet.
Dikke kus van ons, mama -
26 Mei 2013 - 21:01
Rob:
Wat goed van jou. Je gaat James voorbij.
Ik ben zo blij dat je het zo naar je zin hebt daar.
We missen je wel hier, maar dat je het zo naar je zin hebt maakt veel goed.
Groetjes en tot skypes -
26 Mei 2013 - 21:33
Nathalie:
Wat een gave foto's !! Enne heb je die balken nou ook al babyblauw laten schilderen ;) -
26 Mei 2013 - 22:53
May:
Hoi manou, het doet me goed om te lezen dat het zo goed met je gaat. Blijf vooral genieten daar. En wat kun jij hoog springen met je trots. Ik zou er niet aan moeten denken. Het ziet er wel super uit. Vooral blijven oefenen, misschien kom je nog ooit in het Portugees springteam.
heel veel plezier daar tot de volgende keer.
Groetjes may -
27 Mei 2013 - 11:28
Hedy:
We hebben al even geskypt maar wat vreselijk hoog, kijk je wel uit? Maar eigenlijk toch wel gaaf dat je in competitie bent met James. Knuffel je de hondjes van ons, ze zien er zooooooo lief uit.
27 Mei 2013 - 11:33
Oma.r:
Hoi Manou,
Hartstikke fijn meid, dat alles zo fijn gaat en naar wens verloopt.
Een jaar terug was het nog een droom, die nu voor jou bewaarheid is geworden.
Wens je alle goeds, spring er maar lekker op los, houd je teugels goed in toom!
Dan blijft alles OK, groetjes en liefs, Oma.