Boa tarde ..
Blijf op de hoogte en volg Manou
10 Mei 2013 | Portugal, Silves
Toch ff snel een berichtje dan, kon het niet laten..
Nog steeds alles super hier! geweldig! kan niet geloven dat dit mijn nieuwe leventje is en blijft. echt heel erg raar dit. Maar wel super! Voel me een enorme bofkont dat ik dit mee mag/kan maken !
Druk weekje gehad, en lekkerrr warm, min 25graden, maar wel met felle zon! ben meeggaaaaa verbrand vandaag! wist niet dat ik zo rood kon zijn, en it hurts a lot.. :p maarja eigen schuld he!
Gister kreeg Narco (paard van Martina, Zenys mommie) koliek, gisteravond ging het al een stuk beter en vanmorgen ook. Vanmiddag is het weer een stuk erger geworden, we hebben 1uur (denk iets langer) met haar rond gelopen in de bak (vandaar mijn enorme rode schouders en armen en uhh ja alles eigenlijk) .. na 1uur kwam Louis (de dierenarts) eindelijk om haar te onderzoeken. ze ging steeds liggen en we kregen haar dan ook bijna niet meer overeind. Louis heeft haar via de neus in de maag medicijnen gegeven met een slang en het gaat nu gelukkig alweer een stukbeter.
Vanmiddag heb ik dan eindelijk mijn springles met james gehad! ging super! Zeny heeft dan wel hele winter nietgesprongen maar hijdeed hetsuper! Hij was als een kind in een snoepwinkel! kon niet wachten om over de hindernis te gaan, en wilde alles meteen in een keer doen! te enthousiast om gewoon geduldig naar de hindernissen te gaan. zelfs met warmrijden en toen we klaarwaren ging hij proberen om heel sneeky zonder datik hetin de gaten had (tenminste datdacht hij) richting de hindernissen te lopen hahaha... grapjas
Ook james vond hem tocg wel erg veranderd, He looks realy happy, zei hij! :D JEEEEJJ!!
Magoed, alles nog steeds super hier! ik heb nu echt van mn hobby mn werk gemaakt hihi! ben helemaal happy hier! ennnn nog steeds van mn medicijnen af! :D
Morgenavond hebben we een barbeque met iedereen van stal! wordt kei gezellig... en uuhhhh zondaaggg beach?? achjaa waarom niet, is toch om de hoek! haha;-)
ojaaaaa bijna vergeten, Steve en Martina hebben thuis bij hun (tijdelijke) appartementje al 2 slangen gezien, 1 gedood ;( ieksss.. en baby slangetje gevonden met eitjes erbij.. iieieeekkkssssss
Magoedd,, ik ga na bed, talk to you all soon again!!
CiaoCiao! xx
10 Mei 2013 - 23:00
Dotje:
fijn te horen dat het zo lekker gaat groetjes sjeek en dotje
10 Mei 2013 - 23:11
Hedy:
Ha Manoutje,
Nou, fijn dat je het zo goed naar je zin hebt daar. Maar ja, wat wil je ook, je paard is bij je, mooi weer, lieve mensen. Alleen die slangen, dat is mijn grootste nachtmerrie! Heb je je vlag al opgehangen, naast die van Steve en de Portugese vlag?
Wat een leuke hond was dat zeg, in die pot! Je moeder moet toch wel wennen hoor, ze heeft het rustiger nu, ha, ha!!! Theo heeft een bad van ons gehad voor zijn paarden omdat Nathalie deze niet nodig had. O ja, en Daan mist de rijlessen van jou. Veel liefs van ons!!!!!XXXXXXX -
10 Mei 2013 - 23:20
Miranda:
Hey Noutje wat fijn om te lezen dat alles zo goed gaat met jullie we missen je wel maar we weten dat je op je plekje bent geniet ervan ook fijn dat je je medicijnen niet nodig hebt nou tot gauw maar weer xx Rene en Miranda -
11 Mei 2013 - 10:00
Joyce:
WAUWWWW MANOUUUU wat gaaf om te lezen dat het allemaal zo goed gaat!! Kan alleen stiekem niet wachten tot juni hihi..
En die slangen, getsieeee!! Die kleintjes zijn nog wel schattig, toch ;)!??
Hier gaat het allemaal zn gangetje, weer is soms ook mooi haha!
Miss you... Veel plezier en stuur wat zon deze kant in!!! Tot snel op de mail, app of iets anders haha
XXXX Sjoissie -
11 Mei 2013 - 12:02
Mieke Hermens:
Hallo Manou
Wat fijn om te lerzen dat je het zo goed naar je zin hebt daar!!
De foto's laten dat ook wel zien.
Super hoor en ook dat het met Zenith zo goed gaat, hij ziet er goed uit.
Nou meidje geniet ervan en leef je heerlijke leven.
Lieve groetjes
Mieke -
11 Mei 2013 - 12:26
Mama:
hoi schat
Het gaat je echt helemaal fantastisch ik gun het je zo.En Zenith doet het ook helemaal prima.
Ik ben zo benieuwd om alles te zien daar.Doe iedereen de groeten.
Mis you,see you soon. dikke kus -
11 Mei 2013 - 15:44
Oma Rijntalder:
Hoi manou. Wij zijn even bij oma voor de moederdag.
Oma wil even zeggen dat ze het geweldig vind, wat je allemaal doet.
Ze wist niet hoe ze moest reageren, dus heb ik het even voorgedaan.
De volgende keer gaat ze het zelf proberen.
Oma wenst je het allerbeste en tot gauw. -
12 Mei 2013 - 19:01
Oma,r:
Hoi Manou,
Ik hoor, alleen maar héél positieve dingen over je werk en je aanwezigheid, in Portugal, vóóral, houden zo! Meid.
Hartstikke mooi hoor, dat heb je uiteindelijk met je wil en het doorzetten bereikt. GEWELDIG!
Manou, ik wens je een heel fijne tijd en geluk toe.
Hopelijk, zien we elkaar weer in Augustus.
Liefs,oma,doeiiiiiiiii!