Finallyy!!

Blijf op de hoogte en volg Manou

02 Mei 2013 | Portugal, Silves

Haaaa!!
Eindelijk ik kan even een verhaaltje doen!
Gister om 7uur (portugese tijd) geland, voor ik bij het taxibusje was en voordat hij ook echt vertrok was het alweer 8uur! dus kwam ik 20.45 aan op stal! Steve en Martina hadden om 9uur geboekt bij de kippentent, dus ik ben goed begonnen met lekker avondje kip eten en wijn drinken.

Maaarrrr allereerst natuurlijk mijn grote vriend geknuffeld! Ik riep hem al toen ik aan kwam lopen en hij kwam meteen naar het draad gelopen! Hij kwam meteen naar me toe, en duwde zijn hoofd tegen me aan! Super lieff.. Hij zag er ook veel beter uit dan ik gedacht had, niet meer zo dun, Toen hij vorige week aankwam was hij wel veel afgevallen van de reis maar binnen 1 week tijd is hij alweer goed aangekomen gelukkig!
Superr blij dat ik weer bij Zenith ben!

Vandaag is het dan echt begonnen. Ik slaap nu nog tijdelijk eventjes in de caravan hier op de manege (erg mooie caravan trouwens) want ze zijn nog aan het werken aan mijn appartementje! Het ziet er echt supperrrr mooi uit! woonkamer, keuken, grooote slaapkamer, badkamer en nog een 'slaapkamer / kleedruimte / inloopkast / wat ik er ook van maak!' nog een extra ruimte waar ik kan maken wat ik wil.
Echt geweldig!

Vanmorgen al mijn eerst hack weer gehad met een toerist. Heerlijk!
Vanmiddag heb ik Zenith alweer gereden, hij deed het super! zoo relaxt en ontspannen en hij ziet er ook echt Happy uit, veel en veell beter dan ik had verwacht. Ik heb hem lange tijd in Nederland niet zo ontspannen gereden als vandaag, hij zit lekker in zn vel denk ik. En ik denk dat hij het helemaal niet erg vind om terug te zijn. ook iedereen hier vind hem erg veranderd, een stuk rustiger en vriendelijker geworden! laten we hopen dat het zo blijft, en hij meer van zijn 'nieuwe kant' laat zien!

Ook ga ik lekker portugese les krijgen van een vriendin. Dus superr!! Hopelijk kan ik als ik in juni iedereen weer zie al wat meer portugees!

Ik voel me echt weer helemaal thuis hier en ben helemaal Happy! In een keer stap ik hier in een totaal andere wereld en ik heb dan ook het gevoel alsof ik nooit weg ben geweest hier! Of ik hier al jaren woon! I'm Home!

Morgen staat weer een hack geboekt met 4 toeristen en 1 prive springlesje, dus heb al lekker genoeg te doen!

Het weer is lekker hier!25 graden! en ik ben natuurlijk alweer verbrand! ;-) hihii..

Nou dit is volgens mij wel weer ff genoeg voor vandaag!

Daaaaaggggg

• 02 Mei 2013 - 22:40

Dotje:

mooi dat je ,je lekker voelt en je paardje ook veel plezier

• 02 Mei 2013 - 22:47

Nathalie:

Lieve Zenith,
    Om jouw heb ik me meer zorgen gemaakt dan om je baasje....wat fijn om te lezen dat je zo relaxed was vandaag enne laat ze daar allemaal maar eens zien wat voor kanjer je bent.
    Ze moeten je gewoon een kans geven en even door je nukken heen prikken dan komt het goed!
    Je harem mist je in ieder geval enne ik eigenlijk ook wel een beetje...geef je Manou een kus van ons, liefs Nathalie.

• 03 Mei 2013 - 12:31

Manou Van Rooy:

Super om te lezen dat het jullie zo goed gaat. .. Dat het geluk er voor altijd mag zijn
    Maar vind het nog erg pijnlijk tja je hebt van die mensen die hebben geen plaat voor de kop maar een
    Dikke betonnen paal..(hihihi) heb nog steeds het idee ik je zaterdag ook gewoon weer zie.
    Nou meid het ga je goed en tot in juni dan maar...pff liefs van mij

• 05 Mei 2013 - 13:44

Mieke Hermens:

Ha Manou

Wat fijn dat het jou en Zenith zo goed gaat en dat je het gevoel
    hebt thuis te zijn.
    Geniet er maar van en heel veel plezier en succes met het opbouwen
    van je leven in Portugal maar dat zit wel goed als ik het zo lees!!
    Lieve groetjes
    Mieke