Yiiihaaaa
Blijf op de hoogte en volg Manou
05 Mei 2013 | Portugal, Silves
Daar ben ik dan weer eventjes!
Nog steeds heb ik het onwijs naar mijn zin hier!
Hoe gek het misschien ook klinkt, ik ben 'thuis' !
zo voelt het ook echt, het voelt alsof ik nooit weg ben geweest. Alles gaat super hier, inmiddels alweer 29 paarden!
Zenith doet het super goed! vanmorgen heb ik alweer wat kleine sprongetjes met hem gemaakt en hij gedraagd zich nog steeds (afkloppen) superrr lief, iedereen hier herkent hem niet meer terug! Hij laat zich aanhalen door iedereen, en onder het zadel is hij enorm relaxt, zo relaxt was hij zelfs in Nederland niet. Achja wie weet is het allemaal nog nieuwigheid, maar ik weet als ik hem zo zie dat hij happy is en op zijn gemak en dat is het aller aller belangrijkste voor mij!
Hij staat nu nog even alleen in een veld, we willen hem eigenlijk samen met het paard van martina, maar die twee gaan nog niet zo goed samen, we willen allebei baas zijn en ze geven het geen van beide op! En achja, Zeny is een doorbijter en geeft niet zomaar zijn plaats af, want jaa Hij is DE man hier! (denkt hij) .. dus als het zo blijft, dan mag hij bij een ander paard.. we zullen zien!
Vrijdag het ik alweer mn eerst springles hier, ben benieuwd!
Vandaag heerlijk dagje naar het strand geweest! HEERLIJK! zon gek idee, dat ik gewoon zo dicht bij het strand in de buurt woon! dat is toch heel wat anders dan dn heische tip ! ;-) En natuurlijk zoals te verwachten ben ik alweeeer verbrand! maarja dat wordt als het goed is allemaal bruin!
Nu ben ik weer lekker alleen op de manege, ook heerlijk moet ik zeggen! Heerlijk nagenieten op het terras, zonder allemaal mensen om je heen, want ja het is altijd druk hier!
Was echt super om gister even iedereen via skype te spreken! Alle vriendjes en vriendinnetjes die op Stef zn feest waren! Deed me echt goed!
Ojaaaa".... LANG ZAL HIJ LEVEN, LANG ZAL HIJ LEVEN, LANG ZAL HIJ LEVEN IN DE GLORIAAA, IN DE GLOOORRIIIAAAAAAAAAAAAAAAAA, IN DE GLOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAA !!
HIEP HIEP HOERAAA,, HIEP HIEP HOERAAAA,, HIEPERDEPIEP HOERAAAAAA!!!!
Gefeliciteerd broertje! ik hoop dat je het shirt leuk vond! hihi
Nouja dat was het wel weer voor vandaag!
Ciao! X
05 Mei 2013 - 21:50
Miranda:
We vinden t erg fijn om te lezen dat t zo goed met jullie gaat ook erg leuk was t om je gisteren weer even gezien en gehoord te hebben t was ook weer n gezellig geslaagd feestje net als vorige week nou de groetjes en xxx van ons en tot gauw maar weer -
05 Mei 2013 - 23:27
Dotje:
super dat jij en je paard zo happy zijn daar gaat het toch om dag meis tot de volgende keer -
06 Mei 2013 - 15:29
Stef:
Hej Zusje,
Fijn om te horen dat je het daar goed hebt.
Lekker dicht bij t strand, ben echt zwaar jaloers haha.
Dankjewel, en het shirt vond ik kei leuk! Super!
Ook de kaart vond ik echt leuk;).
Xx Stef -
06 Mei 2013 - 19:24
Rob:
Hoi meisje.
Ik ben blij dat je het zo naar je zin hebt. Fijn dat Zenith het zo goed doet.
Maak eens wat fototjes van je appartementje. Ben heel benieuwd.
Doe eens een beetje voorzichtig, zo met losse handen.
Groetjes Rob. -
08 Mei 2013 - 22:11
May En Fer:
Hoi Manou, Fijn te lezen dat je het super hebt. Geniet maar lekker van het heerlijke weer. Lekker dat je dicht bij de zee woont. we hopen dat je een leuk feestje hebt gehad. met ons gaat het ook goed, we hebben een super vakantie. Fer is vanmorgen gaan zeevissen met de man van mijn nicht. Hij had een vis van wel 1,5 meter aan zijn haak. Ze waren metcdrie mensen bezig de vis halen. Helaas waren er ook veel haaien je raad het al, er ging een haai met Fer zijn vis vandoor. Fer heeft geweldig genoten ze hebben haaien en zelfs dolfijnen gezien. Afgelopen zondag zijn we naar Disney World geweest, dit was ook super. Ik heb nog nooit zo'n mooi park gezien.
tot binnenkort groetjes uit West Palm Beach
Dikke knuffel May en Fer -
09 Mei 2013 - 19:20
Daantje:
Ik ben blij dat jij het leuk hebt en ik zwaai heel vaak naar jouw....elke keer als ik een vliegtuig zie, roep ik heel hard....Daaaaaaag Noehoe....
Dikke kus van je allerbeste vriendinnetje x